Here are this week's quiz answers,
1. Seeds
2. Conical Bills
3. Brown and grey with distinctive head patterns
4. Winter Sparrow
5. Spizella Arborea
6. Bird
7. Plump and has a long tail
8. Snowy regions
9. Snowmelt
10. North
Thursday, 30 March 2017
Tuesday, 28 March 2017
American Sparrow Quiz
Here is this week's quiz,
1. What do they eat?
2. What type of bills do they have?
3. What is their feather colour?
4. What is their nickname?
5. What is their scientific name?
6. What type of animal are they (I.E. mammal)?
7. Describe two things about the American Sparrow?
8. What type of places do they live in (I.E. woodlands)?
9. When do they migrate?
10. Where do they migrate?
1. What do they eat?
2. What type of bills do they have?
3. What is their feather colour?
4. What is their nickname?
5. What is their scientific name?
6. What type of animal are they (I.E. mammal)?
7. Describe two things about the American Sparrow?
8. What type of places do they live in (I.E. woodlands)?
9. When do they migrate?
10. Where do they migrate?
Sunday, 26 March 2017
American Sparrow Basic Facts
The American Sparrow is a bird that lives in snowy regions. Their scientific name is Spizella Arborea. They eat seeds with their conical bills. Their fur colour is brown and grey with distinctive head patterns. They are also known as the Winter Sparrow. The American Sparrow is plump and has a long tail. When the snow melts in North America, they migrate north.
Saturday, 4 March 2017
American Black Bear Recap
The American Black Bear is a bear that live in North America in large forests and well- vegetated mountains. They are the smallest species of bear in North America. The population of the American Black Bear in New Brunswick, Northwest Territories, Nova Scotia, and Saskatchewan. The American Black Bear lives about 400- 3000 m (1300- 9800 ft) above ground. They weigh about 41- 250 (90- 551 lb) and is about 120- 200 cm (47- 79 in) long. They eat grasses, roots, berries, insects, and fish and have black fur.
Thursday, 2 March 2017
American Black Bear Quiz Answers
Here are this week's quiz answers,
1. Ursus Americanus
2. North America
3. Large forests and well- vegetated mountains
4. 396,000- 476,000
5. New Brunswick, Northwest Territories, Nova Scotia, and Saskatchewan
6. 400- 3000 m (1300- 9800 ft) above ground
7. 41- 250 kg (90- 551 lb)
8. 120- 200 cm (47- 79 in)
9. Grasses, roots, berries, insects, and fish
10. Black fur
1. Ursus Americanus
2. North America
3. Large forests and well- vegetated mountains
4. 396,000- 476,000
5. New Brunswick, Northwest Territories, Nova Scotia, and Saskatchewan
6. 400- 3000 m (1300- 9800 ft) above ground
7. 41- 250 kg (90- 551 lb)
8. 120- 200 cm (47- 79 in)
9. Grasses, roots, berries, insects, and fish
10. Black fur
Tuesday, 28 February 2017
American Black Bear Quiz
Here is this week's quiz,
1. What is the scientific name of the American Black Bear?
2. Where do they live?
3. What type of places do they live in (I.E. woodlands)?
4. How many black bears live Canada?
5. Where in Canada do black bears live?
6. How high above the ground they live?
7. How heavy are they?
8. How long are they?
9. What do black bears eat?
10. What colour is their fur?
1. What is the scientific name of the American Black Bear?
2. Where do they live?
3. What type of places do they live in (I.E. woodlands)?
4. How many black bears live Canada?
5. Where in Canada do black bears live?
6. How high above the ground they live?
7. How heavy are they?
8. How long are they?
9. What do black bears eat?
10. What colour is their fur?
Sunday, 26 February 2017
American Black Bear Basic Facts
The American Black Bear (Ursus Americanus) is a black bear that lives in North American. They live in large forests and on well-vegetated mountains. The Black Bear lives about 400- 3000 m (1300- 9800 ft) above the ground. This species of bear is the smallest bear in North America, being around 120- 200 cm (47- 79 in) long and weighing about 41- 250 kg (90- 551 lb). There about 396,000- 476,000 bears throughout Nova Scotia, New Brunswick, Northwest Territories, and Saskatchewan. They eat grasses, foots, berries, insects, and fish and they have black fur.
Subscribe to:
Posts (Atom)

